NIEUWS

Home / Nieuws / Huurders renovatieprojecten coronaproof in de bloemetjes gezet

Huurders renovatieprojecten coronaproof in de bloemetjes gezet

De wijken Arenbergstraat, Jos Reypensstraat en Theo Vinckxlaan ondergingen een hele metamorfose. Deze 3 wijken waren de eerste wijken uit ons masterplan die gerenoveerd werden. En met succes, de woningen uit de wijk werden getransformeerd naar moderne, energiezuinige en kwaliteitsvolle woningen.

Om deze renovatie feestelijk in te huldigen waren we van plan om in de drie wijken een heus wijkfeest te organiseren. Helaas stak COVID-19 daar een stokje voor en moesten we onze plannen herzien. Omdat we de renovatie van de wijken niet zomaar wilden laten voorbijgaan en wie niet pas jaren later willen feesten, zijn we op zoek gegaan naar een coronaproof alternatief.

We brachten in de drie wijken daarom volledig veilig en mét mondmasker een welkomstpakketje aan iedere bewoner om hen welkom te heten. In dit pakketje zaten een aantal lokale producten om van te smullen en een plantje om de gerenoveerde woning extra op te fleuren.

Het verdelen van de mandjes was alvast een groot succes. De huurders waren aangenaam verrast met deze attentie. Hieronder vind je enkele foto’s van deze leuke gebeurtenis.

Adres

Volkswoningen van Duffel
Nieuwstraat 3
2570 Duffel

Ondernemingsnummer
0404 067 356

Openingsuren

Loket
De balie zal omwille van verstrengde coronamaatregelen voor minstens 1 maand sluiten vanaf 22/10.

Telefonisch bereikbaar

Elke werkdag
9u – 12u en 13u30 – 16u
(behalve vrijdag tot 12u)