NIEUWS

Home / Nieuws / Huurders renovatieprojecten coronaproof in de bloemetjes gezet

Huurders renovatieprojecten coronaproof in de bloemetjes gezet

Huurders ontvangen een welkomstpakketje

De wijken Arenbergstraat, Jos Reypensstraat en Theo Vinckxlaan ondergingen een hele metamorfose. Deze 3 wijken waren de eerste wijken uit ons masterplan die gerenoveerd werden. En met succes, de woningen uit de wijk werden getransformeerd naar moderne, energiezuinige en kwaliteitsvolle woningen.

Om deze renovatie feestelijk in te huldigen waren we van plan om in de drie wijken een heus wijkfeest te organiseren. Helaas stak COVID-19 daar een stokje voor en moesten we onze plannen herzien. Omdat we de renovatie van de wijken niet zomaar wilden laten voorbijgaan en wie niet pas jaren later willen feesten, zijn we op zoek gegaan naar een coronaproof alternatief.

We brachten in de drie wijken daarom volledig veilig en mét mondmasker een welkomstpakketje aan iedere bewoner om hen welkom te heten. In dit pakketje zaten een aantal lokale producten om van te smullen en een plantje om de gerenoveerde woning extra op te fleuren.

Het verdelen van de mandjes was alvast een groot succes. De huurders waren aangenaam verrast met deze attentie. Hieronder vind je enkele foto’s van deze leuke gebeurtenis.

Skip to content