IK HUUR

Plaatsbeschrijving bij verhuis

Aan het einde van de huurovereenkomst maakt een medewerker van Woonstroom BV een afspraak met jou voor een tegensprekelijke plaatsbeschrijving. Zorg ervoor dat je persoonlijk aanwezig bent op de afspraak, want anders kan je voor extra kosten staan.

Hoe verloopt de plaatsbeschrijving:

  1. Zorg ervoor dat de woning volledig leeg is. Haal alle meubelen, kachels, fornuizen, gordijnen, enzovoort weg. Zorg dat alle herstellingswerken achter de rug zijn en dat de woning weer in oorspronkelijke staat is. De woning moet proper en netjes zijn. Zorg dat alle afvalcontainers leeg en proper zijn.
  2. Wees aanwezig als de medewerker van Woonstroom BV op de afgesproken datum komt. Breng je identiteitskaart mee. (Als je niet zelf aanwezig kan zijn, kan je iemand volmacht geven. Daarop moet staan: datum, jouw identiteit, nieuw adres en bankrekeningnummer, naam en adres van de volmachtdrager.)
  3. De medewerker van Woonstroom BV voert de plaatsbeschrijving uit en noteert eventuele schade.
  4. De medewerker van Woonstroom BV vult samen met jou de meterstanden in van water, gas en elektriciteit op de overnamedocumenten. Breng een factuur mee van het water en de elektriciteit zodat we de juiste gegevens kunnen noteren.
  5. De medewerker van Woonstroom BV ontvangt van jou alle sleutels van de woning. Hang alle sleutels aan één bos. Daarna heb je geen toegang meer tot de woning of de tuin.
Ga naar de inhoud